Εταιρία

Ιστορικό

Η εταιρεία Έπιπλο MySofa SKG ιδρύθηκε το 1966 από το Γ.Σ., τεχνίτη κατασκευής χειροποίητων καναπέδων ο οποίος έμαθε τότε την τέχνη στον καλύτερο μάστορα της εποχής Δαρβάρα. Η συμμετοχή του σε αμέτρητες εκθέσεις επίπλων και διακόσμησης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό τον έκανε πρωτοπόρο στην κατασκευή καναπέδων με συνεργασίες με πολλές εταιρείες στο αντικείμενο της κατασκευής επίπλου.

Το 1978 η εταιρεία Έπιπλο MySofa SKG μετακόμισε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο 15ο χλμ Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου με ειδίκευση αρχικά την ειδική κατασκευή καναπέδων.

Το 2000 ανέλαβε την εταιρεία ο υιός του Ν.Σ. διακοσμητής και τεχνίτης με εξειδίκευση στην κατασκευή επίπλων και καναπέδων καπιτονέ. Η αγάπη και το ενδιαφέρον του στο χώρο του επίπλου τον οδήγησε στην λήψη σημαντικών αποφάσεων για την περεταίρω ανάπτυξη της εταιρείας. Έτσι ξεκίνησε η εταιρεία Έπιπλα MySofa SKG να συμμετάσχει σε διάφορες εκθέσεις με αντικείμενο το έπιπλο και τη διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Παρακολουθώντας συνεχώς τη μόδα και τις τάσεις του επίπλου προώθησε το κλασσικό και το μοντέρνο έπιπλο στην τηλεόραση το ραδιόφωνο και σε έντυπο τύπο και το έκανε περισσότερο αγαπητό στον κόσμο.

Το 2013 η εταιρεία αποκτά πλέον το λογότυπο MySofa SKG αποκτώντας και την πρώτη της ηλεκτρονική παρουσία στο διαδίκτυο.

Το 2018 η σύζυγος Ασημένια Εσπιέα αναλαμβάνει στην επιχείρηση το σχεδιασμό και την προώθηση των επίπλων καθώς και την οργάνωση της εταιρείας κατά την συμμετοχή της στις διάφορες εκθέσεις.

Ο Ν.Σ. ώς γνώστης της τέχνης και της κατασκευής επίπλων και σαλονιών είναι σε θέση να σας συμβουλέψει για την αγορά σας είτε πρόκειται για μοντέρνο είτε για κλασσικό έπιπλο.