Βλέπετε 1–24 από 77 αποτελέσματα

Πολυθρόνα από ξύλο οξιάς με σχέδια από κάθετα γαζιά

SKU: ac-02

Πολυθρόνα με σκελετό από ξύλο οξιάς. Η πλάτη είναι ημικυκλική και έχει σχέδιο με κάθετα γαζιά. Υψηλής ποιότητας πολυθρόνες κατασκευασμένες στο εργοστάσιο μας με δυνατότητες επιλογής υφάσματος και υλικού.

Κλασσική πολυθρόνα με καπιτονέ πλάτη από ξύλο δρύς

SKU: ac-code-03

Πολυθρόνα σε κλασσική γραμμή με καπιτονέ στην πλάτη, κατασκευασμένη από εμφανή ξύλο Δρυς. Σε όλες τις πολυθρόνες δίνουμε στον πελάτη μας τη δυνατότητα να επιλέξει το ύφασμα και το υλικό. Επιπλέον, οι διαστάσεις της πολυθρόνας προσαρμόζονται στα μέτρα του πελάτη, ανάλογα με το χώρο του.

Πολυμορφικός καναπές με αφαιρούμενο λινό ύφασμα

SKU: ac-09

Πολυμορφικός καναπές με αφαιρούμενο λινό ύφασμα, που σχηματίζεται από μεσαία πολυθρόνα διάστασης 0,90χ100 εκατοστά και πολυθρόνα με μπράτσο αριστερή η δεξιά διάστασης 125χ100 εκατοστά. Το σχέδιο του καναπέ γίνεται κατ επιλογή του πελάτη. Υπάρχει δυνατότητα για διαφορετικές διαστάσεις ανάλογα με το χώρο. Ο καναπές είναι κατασκευασμένος από ξύλο οξιάς. Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής υφασμάτων και διαστάσεων με την παραγγελία του καναπέ σε εμάς.

Μοντέρνα πολυθρόνα με ύφασμα από βαμβάκι υψηλής ποιότητας

SKU: ac-04

Πολυθρόνα σε μοντέρνα απόδοση με επένδυση βαμβακερού υφάσματος υψηλής ποιότητας

Πτυσσόμενος καναπές κρεβάτι με στρώμα από latex

SKU: 002

Πτυσσόμενος καναπές με μεταλικό σκελετό με επιπλέον δυνατότητα ανοίγματος του κρεβατιού με ηλεκτρικό μηχανισμό, αν το επιθυμεί ο πελάτης. Ενσωματωμένο στρώμα ύπνου από latex. Αποσπώμενα πλενόμενα υφάσματα


 

Καναπες με συρόμενο κρεβάτι

SKU: 004

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διπλό κρεβάτι ή δυο μόνα, με διαστάσεις καναπέ 205×100
Και σε κρεβάτι 205×170
Ντυμένος με αδιάβροχο ύφασμα cotton.

Καναπές σε Boho Style

SKU: 005

Καναπές σε boho style με φαρδιά φορετά υφάσματα και ενσωματωμένο στην κάτω πλευρά του καναπέ. Ο καναπές μπορεί να γίνει διπλό κρεβάτι.

Κρεβάτι queen size από δέρμα και τεχνοτροπίες με γαζιά

SKU: 1002

Κρεβάτι queen size σε διάσταση 220 χ 180 εκατοστά κατασκευασμένο από δέρμα η ύφασμα με επιλογή του πελάτη. Στην κατασκευή της βάσης και στο κεφαλάρι υπάρχει τεχνοτροπία με γαζιά που προσφέρει ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα. Υπάρχει δυνατότητα κατασκευής του κρεβατιού και με αποθηκευτικοί χώρο με/χωρίς μηχανισμό όπου μπορείτε να φυλάσσετε τα σκεπάσματα ή μαξιλάρια.

Μεγάλο κρεβάτι queen size από μαύρο δέρμα

SKU: 1003

Μεγάλο κρεβάτι queen size σε διάσταση 220χ180 εκατοστά. Επένδυση με μαύρο δέρμα. Σε όλη την κατασκευή τα γαζιά έχουν διαφορετικό χρώμα και έτσι δημιουργείται ένα ιδιαίτερο αισθητικό αποτέλεσμα προσδίδοντας μια μοντέρνα νότα στο κρεβάτι. Δίνεται επίσης η δυνατότητα από το εργοστάσιο μας να γίνει η κατασκευή του κρεβατιού από ύφασμα με επιλογή χρώματος από τον πελάτη. Μοναδικής σχεδίασης κρεβάτια, στα μέτρα του πελάτη μόνο από την εταιρεία MySofa SKG.

Κρεβάτι king size με φορετό ύφασμα με φυτίλι

SKU: 1005

κρεβάτι king size με φορετό ύφασμα με φυτίλι που τρέχει στη βάση και στο κεφαλάρι του κρεβατιού. Η διάσταση του κρεβατιού είναι 160χ210 εκατοστά. Υπάρχει δυνατότητα ειδικής παραγγελίας για κατασκευή του κρεβατιού με αποθηκευτικό χώρο με επιλογή του πελάτη. Όλα τα κρεβάτια μας είναι υψηλής ποιότητας κατασκευής, κατασκευάζονται στο εργοστάσιο μας πάντα με τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφάλειας και αντοχής στο χρόνο.

Κρεβάτι queen size υψηλής ποιότητας κατασκευής

SKU: 1006

Κρεβάτι queen size υψηλής ποιότητας κατασκευής, φτιαγμένο σε μαύρο δέρμα με λοξά γαζιά στο κεφαλάρι δημιουργώντας ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα. Η διάσταση του κρεβατιού είναι 175χ225 εκατοστά. Δίνουμε τη δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει αν επιθυμεί την κατασκευή ειδικού αποθηκευτικού χώρου στο κάτω μέρος του κρεβατιού (κάτω από το στρώμα) με μηχανισμό ανύψωσης του στρώματος. Στον ειδικά διαμορφωμένο αποθηκευτικό χώρο του κρεβατιού μπορείτε να αποθηκεύετε τα σκεπάσματα, σεντόνια κουβέρτες και μαξιλάρια.

Κρεβάτι υπέρδιπλο κλασσικό σχέδιο με ύφασμα λινό και καπιτονέ

SKU: 1010

Queen size bed with classic design and linen upholstery. Bed dimensions are 220x175cm. the headboard is designed in capitone style. It is also possible to be made in leather. We offer great choice of colors and materials for you to create your unique bed. In the company SKG Furniture you will find a big choice of modern beds at any taste.

Κρεβάτι με κουρβαριστά τελειώματα και ειδική κατασκευή καπιτονέ

SKU: 1011

Κρεβάτι με κουρβαριστά τελειώματα και ειδική κατασκευή καπιτονέ. Διάσταση του κρεβατιού 225χ180 εκατοστά. Υπάρχει δυνατότητα κατασκευής και με δέρμα κατ επιλογή του πελάτη. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας δίνοντας μας τον κωδικό του κρεβατιού και να ζητήσετε από εμάς την κατασκευή του κρεβατιού σε χρώμα και τύπο υφάσματος που επιθυμείτε

Μοντέρνο κρεβάτι σε μοντέρνα σχεδίαση με τεχνοτροπία με γαζιά

SKU: 1020

Κρεβάτι σε μοντέρνα σχεδίαση. Στο κεφαλάρι του κρεβατιού υπάρχει τεχνοτροπία με γαζιά που σχηματίζουν τετράγωνα σχήματα. Είναι ντυμένο με αφρώδες βαμβακερό ύφασμα και κατασκευάζεται σε διαστάσεις 210χ180 υπάρχει δυνατότητα κατασκευής αποθηκευτικού χώρου κατόπιν ειδικής παραγγελίας όπου μπορείτε να φυλάσσετε κουβέρτες, παπλώματα και σεντόνια.

Πολυτελές κρεβάτι σε μοναδική μοντέρνα σχεδίαση και ποιοτική κατασκευή

SKU: 1022

Πολυτελές κρεβάτι σε μοναδική μοντέρνα σχεδίαση και ποιοτική κατασκευή. Στο κεφαλάρι του κρεβατιού υπάρχει ειδική εσοχή που δημιουργείται από εμάς κατά την κατασκευή. Στην εσοχή αυτή φωλιάζουν δυο μαξιλάρια πλάτης από αφρώδη latex υλικό. Η διάσταση του κρεβατιού είναι 220χ180 εκατοστά. Υπάρχει δυνατότητα κατασκευής αποθηκευτικού χώρου κατόπιν παραγγελίας. Η επένδυση του κρεβατιού μπορεί να γίνει από ύφασμα η δέρμα με επιλογή του πελάτη.

Κλασσικό υπέρδιπλο κρεβάτι από ξύλο καραγάτσι ύφασμα βελούδο

SKU: 1026

Κλασσικό υπέρδιπλο κρεβάτι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ξύλο καραγάτσι με επιλογή του χρώματος βαφής από τον πελάτη. Έχει βελούδο ύφασμα με κατασκευή καπιτονέ. Η διάσταση του κρεβατιού είναι 180χ220. Η εταιρεία SKG κατασκευάζει υψηλής ποιότητας υπέρδιπλα κρεβάτια με ή χωρίς μηχανισμούς, με δυνατότητες επιλογής των υφασμάτων από μια μεγάλη ποικιλία υφάσματα σε διαφόρους χρωματικούς συνδυασμούς.

Κλασσικό κρεβάτι από ξύλο καραγάτσι πεπαλαιωμένο δέρμα

SKU: 1027

Κλασσικό κρεβάτι κατασκευασμένο από ξύλο καραγάτσι υψηλής ποιότητας και αντοχής. Η επιλογή υφάσματος και χρωμάτων είναι του πελάτη. Το κρεβάτι επιπλέον διαθέτει παλαιωμένο δέρμα με κατασκευή καπιτονέ στο κεφαλάρι. Οι διαστάσεις του κρεβατιού είναι: 225χ185. Ειδικές κατασκευές κρεβατιών σε μεγάλες και μικρές διαστάσεις, με δυνατότητες επιλογής σε υφάσματα και χρώματα κατά την παραγγελία.

Κλασσικός τριθέσιος καναπές από ξύλο οξιάς

SKU: 3001

Καναπές κλασσικός τριθέσιος 225χ090 με κατασκευή από ξύλο οξιάς. Κατασκευή καπιτονέ στην πλάτη με βελούδινο ύφασμα και μαξιλάρια καθίσματος από αφρώδη latex και στρώση με πούπουλο. Ένας μοναδικός κλασσικός καναπές με τα ποιοτικότερα υλικά κατασκευής κατασκευασμένος στην Ελλάδα! Στα μπράτσα στην βάση και στην πλάτη του σκελετού, υπάρχει περίγραμμά με καμπαράδες από inox. Οι διαστάσεις του καναπέ μπορούν να αλλάξουν ανάλογα με το σαλόνι σας. Τριθέσιος 215 έως 245 εκατοστά και διθέσιος 185 – 205 εκατοστά.

Γωνιακός κλασσικός καναπές από ξύλο οξιάς

SKU: 3002

Γωνιακός κλασσικός καναπές 290χ225 εκατοστά. Κατασκευασμένος με ξύλο οξιάς, καπιτονέ στην πλάτη και με τα μαξιλάρια του καθίσματος φτιαγμένα από αφρώδη latex και ύφασμα βελούδο. Κυριαρχεί στο μάτι με το περίγραμμά από καμπαράδες σε inox λεπτομέρειες. τα ποδαράκια είναι ξύλινα τορναριστά με βαφή νερού. Διαστάσεις ανάλογα με τη ανάγκη του πελάτη. Διαχρονικά κομμάτια και ποιοτικές κατασκευές μόνο από την εταιρεία έπιπλο MySofa SKG.

Κλασσικός τριθέσιος καναπές καπιτονέ

SKU: 3003

Καναπές κλασσικός τριθέσιος με κατασκευή καπιτονέ. Τα μαξιλάρια του καθίσματος έχουν την ιδιαιτερότητα να είναι φτιαγμένα χωρίς χώρισμα εξ ολοκλήρου από αφρώδη latex και επίστρωση με πούπουλα χήνας. Ο καναπές είναι φτιαγμένος από ύφασμα βελούδο Αγγλίας. Τα ποδαράκια του καναπέ είναι από ξύλο με βαφή νερού. Οι διαστάσεις μπορούν να προσαρμοστούν στα μέτρα του σαλονιού του πελάτη. Η εταιρεία MySofa SKG κατασκευάζει μοναδικά σχέδια σε μοντέρνους και κλασσικούς καναπέδες από το 1966

Τριθέσιος καναπές καπιτονέ από βελούδο

SKU: 3004

Καναπές τριθέσιος κλασσικός σε διάσταση 245χ090 όλος κατασκευή καπιτονέ. Το ύφασμα του καναπέ είναι από βελούδο και διαθέτει τορναριστά ποδαράκια με βαφή νερού. Και εδώ μπορούμε να επιλέξουμε με ειδική παραγγελία τις τελικές διαστάσεις του καναπέ. Σε όλα τα σχέδια δίνουμε τη δυνατότητα κατασκευής με επιλογή των υφασμάτων και των διαστάσεων από τον πελάτη μας.

Τριθέσιος καναπές καπιτονέ ποδαράκια inox

SKU: 3005

Καναπές τριθέσιος σε διάσταση 245χ090 και κατασκευή καπιτονέ στο κάθισμα και την πλάτη. Το ύφασμα από βελούδο προσδίδει μια νότα πολυτέλειας στον καναπέ. Τα ποδαράκια του καναπέ είναι κατασκευασμένα από inox. Η MySofa SKG κατασκευάζει κλασσικούς καναπέδες στην Ελλάδα από το 1966.

Διθέσιος καναπές από ξύλο οξιάς και latex

SKU: 3013

Διθέσιος κλασσικός καναπές 185χ090 εκ. κατασκευασμένος από ξύλο οξιάς με επένδυση βελούδο. Τα μαξιλάρια του καθίσματος και της πλάτης είναι από αφρώδη latex. Οι διαστάσεις μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με το χώρο του πελάτη. Επιλέξτε ένα μοναδικό κλασσικό έπιπλο για να στολίσει το σαλόνι σας.

Τριθέσιος καναπές από βελούδο και latex

SKU: 3017

Καναπές τριθέσιος διάστασης 215χ090 εκ. με επένδυση από βελούδο και κατασκευή καπιτονέ στην πλάτη. Μαξιλάρια κατασκευασμένα από αφρώδη latex. Τα ποδαράκια του καναπέ είναι ξύλινα τορναριστά με βαφή νερού. Οι διαστάσεις του καναπέ επιλέγονται από τον πελάτη, αφού γίνει μελέτη του χώρου του. Η εταιρεία μας MySofa SKG εξειδικεύεται στις κατασκευές καπιτονέ.