Ερωτήσεις & Απαντήσεις

1. Βγαίνουν τα έπιπλα (καναπέδες, κρεββάτια) σε διαφορετικές διαστάσεις από τις αναγραφόμενες;

Όλα τα έπιπλα μας βγαίνουν σε διαφορετικές διαστάσεις ανάλογα με το χώρο του πελάτη και κατόπιν ειδικής παραγγελίας. Εμείς κατασκευάζουμε τα έπιπλα σε δικό μας εργοστάσιο, λαμβάνοντας από τον πελάτη τις επιθυμητές διαστάσεις. Μετρήστε το χώρο σας και ρωτήστε το Ν.Σ.!

2. Τι βαθμοί σκληρότητας υπάρχουν στους καναπέδες;

Υπάρχει η δυνατότητα κατόπιν παραγγελίας να επιλέξετε τη σκληρότητα του καναπέ καθώς και το υλικό καθίσματος χωρίς επιπλέον χρέωση. Υπάρχουν 3 διαφορετικές επιλογές σκληρότητας: μαλακός, μεσαίος και σκληρός.

3. Τι περεταίρω δυνατότητες επέμβασης υπάρχουν στους καναπές;

Στους καναπέδες μας ανάλογα με τον τύπο και το σχέδιο δίνουμε δυνατότητα σε κάποια σχέδια μας για: επιλογή υλικού στα ποδαράκια της βάσης (ξύλινα ή μεταλλικά) με χρώματα επιλογής. Επιπλέον όλοι οι γωνιακοί καναπέδες έχουν τη δυνατότητα αλλαγής φοράς (δεξιά ή αριστερά) ανάλογα με το χώρο.

4. Τι δυνατότητες επέμβασης υπάρχουν στα κρεβάτια;

Όλα τα κρεβάτια μας κατασκευάζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις σε διαστάσεις του πελάτη. Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα σε κάποια σχέδια να τοποθετηθεί μηχανισμός ανύψωσης του στρώματος ή αποθηκευτικού χώρου. Τέλος, ο πελάτης επιλέγει το ύφασμα και το υλικό κατασκευής του κρεβατιού.

5. Πόσο διαρκεί η κατασκευή ενός επίπλου;

Για τα περισσότερα έπιπλα μας ο χρόνος κατασκευής είναι περίπου 20 ημέρες. Σε κάποιες ειδικές κατασκευές μπορεί να διαρκέσει και παραπάνω ή λιγότερο.

6. Πόσο επιβαρύνομαι έξοδα αποστολής σε άλλη περιοχή/πόλη;

Αναλαμβάνουμε το κόστος μεταφοράς του επίπλου ΧΩΡΙΣ επιπλέον χρέωση για τον πελάτη για εσάς σε οποιαδήποτε πόλη / περιοχή της Ελλάδας.