• 7024

  2 η 3-θεσιος – μαξιλάρια latex

  Καναπές που κατασκευάζετε σε 3/θέσιο 2/θεσιο και σε γωνιακή διάταξη. Χαρακτηριστικό του είναι η ανάκλιση της πλάτης και σε συνδιασμό με τα αφρώδη latex μαξιλάρια του, προσφέρουν  άνεση και στον πιο απαιτητικό πελάτη. Επένδυση με ύφασμα μπουκλέ αδιάβροχο και μεταλλικά ποδαράκια με βαφή πούδρας.

 • 3-θεσιος με βαμβακερό ύφασμα – μαξιλάρια latex

  Καναπές με ύφασμα βαμβακερό και μαξιλάρια καθίσματος και πλάτης από αφρώδες latex, ο οποίος κατασκευάζεται σε τριθέσιο με διάσταση από 210cm έως 245cm και διθέσιο με διάσταση από 165cm έως 200cm. Η βάση του είναι μεταλλική, βαμμένη με πούδρα και ηλεκτροστατική βαφή. Η εταιρεία μας κατασκευάζει πολυτελής ειδικές κατασκευές επίπλων με ανθεκτικά στο χρόνο υλικά.

 • Ανάκλιντρο 180×90 από ξύλο οξειάς με Inox λεπτομέρειες

  Aνάκλιντρο διαστάσεων 180x090 εκατοστά με την κατασκευή του σκελετού από ειδικά επεξεργασμένο ξύλο οξιάς. Επένδυση με δέρμα υψηλής ποιότητας και αντοχής. Στη βάση του ανάκλινδρου περιμετρικά υπάρχει μεταλλική βάση inox. Υπάρχει η δυνατότητα ειδικής κατασκευής σε διαφορετική διάσταση με επιλογή τύπου δέρματος και υφάσματος από τον πελάτη. Στολίστε το σαλόνι σας με ένα έπιπλο υψηλής αισθητικής. Επιλέξτε σχέδιο, ύφασμα και δέρμα από τους καταλόγους μας σε όλα τα σχέδια και εμείς θα κατασκευάσουμε το ανάκλιντρο στα δικά σας μέτρα!

 • Γωνιακός καναπές 300×250 με βαμβακερό ύφασμα

  Γωνιακός καναπές 300x250 με βαμβακερό ύφασμα υψηλής ποιότητας. Το κάθισμα του καναπέ είναι φτιαγμένο από αφρώδη latex και οι πλάτες με υλικό latex και πούπουλο χήνας. Τα ποδιά είναι μεταλλικά από inox. Όλα σχεδόν τα σχέδια μας μπορούν να κατασκευαστούν στις δικές σας διαστάσεις κατόπιν παραγγελίας.

 • Γωνιακός καναπές από ξύλο rustic και μεταλλικά πόδια

  Γωνιακός ευρύχωρος καναπές 295χ235 εκατοστά με βάση όπου κυριαρχεί το ξύλο σε μια κατασκευή rustic με μεταλλικά ποδιά βαμμένα με πούδρα ηλεκτροστατικά. Τα μαξιλάρια του καθίσματος και της πλάτης είναι με πούπουλα χήνας δημιουργώντας μια ευχάριστη αίσθηση κατά το κάθισμα. Το ύφασμα είναι βαμβακερό και αφαιρούμενο σε όλη την κατασκευή. Έτσι μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί και να πλυθεί στο πλυντήριο ή στο χέρι.

 • Γωνιακός καναπές από ξύλο οξιάς

  Μοντέλο 7022 Γωνιακός καναπές κατασκευασμένος από ξύλο οξιάς και βαμβακερό ύφασμα. Τα μαξιλάρια του καθίσματος και της πλάτης, είναι από αφρώδες Latex. Ενισχυμένο υλικό σε όλα τα σημεία και διαχρονικό σχέδιο. Κατασκευάζεται σε διάφορες διαστάσεις ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη – κατόπιν ειδικής παραγγελίας. Ελάτε στο χώρο μας να σχεδιάσουμε μαζί τον καναπέ που θα στολίσει το σαλόνι σας!

 • Γωνιακός καναπές με βαμβακερό αφαιρούμενο και πλενόμενο ύφασμα

  Γωνιακός καναπές 310χ250 εκατοστά με βαμβακερό αφαιρούμενο ύφασμα. Τα μαξιλάρια του καθίσματος και της πλάτης είναι από αφρώδη latex υψηλής αντοχής και άνεσης. Τα ποδαράκια του καναπέ είναι μεταλλικά Inox. Όλοι οι καναπέδες μας είναι υψηλής αισθητικής και κατασκευάζονται σε δικό μας εργοστάσιο στην Ελλάδα και σχεδιάζονται με τα πιο σύγχρονα σχεδιαστικά πρότυπα.

 • Γωνιακός καναπές με βαμβακερό ύφασμα, latex και στρώσεις πούπουλο

  Γωνιακός καναπές 300χ250 εκατοστά με βαμβακερό αφαιρούμενο ύφασμα. Μαξιλάρια καθίσματος κατασκευασμένα από αφρώδη latex και στρώσεις από πούπουλο. Η πλάτη του καναπέ είναι σταθερή χωρίς μαξιλάρια, με στρώσεις από πούπουλο. Τα ποδιά του καναπέ είναι μεταλλικά βαμμένα με πούδρα (ηλεκτροστατική βαφή). Διακοσμήστε το σαλόνι του σπιτιού σας με ένα μοναδικό σύνολο υψηλής ποιότητας κατασκευής, και νιώστε άνετα όλες τις ώρες της ημέρας.

 • Γωνιακός καναπές με μηχανισμούς ανάκλησης

  Γωνιακός καναπές με μηχανισμούς ανάκλησης σε διάσταση 320χ225 εκατοστά. Ύφασμα βαμβακερό αφαιρούμενο. Τα μαξιλάρια του καθίσματος είναι από latex με στρώσεις από πούπουλο. Οι πλάτες έχουν ανάκληση 5 θέσεων και δημιουργούν πιο βαθύ κάθισμα. Ρυθμίστε τον καναπέ όπως επιθυμείτε, καθορίζοντας τα επίπεδα άνεσης.

 • Γωνιακός κλασσικός καναπές από ξύλο οξιάς

  Γωνιακός κλασσικός καναπές 290χ225 εκατοστά. Κατασκευασμένος με ξύλο οξιάς, καπιτονέ στην πλάτη και με τα μαξιλάρια του καθίσματος φτιαγμένα από αφρώδη latex και ύφασμα βελούδο. Κυριαρχεί στο μάτι με το περίγραμμά από καμπαράδες σε inox λεπτομέρειες. τα ποδαράκια είναι ξύλινα τορναριστά με βαφή νερού. Διαστάσεις ανάλογα με τη ανάγκη του πελάτη. Διαχρονικά κομμάτια και ποιοτικές κατασκευές μόνο από την εταιρεία έπιπλο MySofa SKG.

 • Διθέσιος / τριθέσιος καναπές από ξύλο οξιάς και latex

  Αναπαυτικός τριθέσιος καναπές 2,35 μέτρα μήκος. Κατασκευή του καναπέ από ξύλο οξιάς υψηλής ποιότητας. Μαξιλάρια καθίσματος από αφρώδη υλικό latex , μαξιλάρια πλάτης με γέμιση με πούπουλα χήνας. Ένας ιδιαίτερα κομψός καναπές που συνδυάζει την άνεση και την πολυτέλεια. Ύφασμα λινό με βαμβάκι (cotton) με αποσπώμενα στη βάση και τα μαξιλάρια. Το σχέδιο 7030 κατασκευάζεται σε τριθέσιο καναπέ διαστάσεων από 210 έως 240 εκατοστά αλλά υπάρχει και η επιλογή διθέσιου καναπέ διαστάσεις: από 170 έως 200 εκατοστά. Εάν επιθυμείτε υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής του καναπέ και σε γωνιακή διάταξη με δεξιά η αριστερή φορά ανάλογα με το χώρο και τις διαστάσεις του σαλονιού σας.